Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Уточнений проект регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналіз його регуляторного впливу

 

КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про встановлення в м. Кри-вому Розі тарифів на послуги з перевезення  пасажирів та багажу автобусними мар-шрутами загального кори-стування

  

З метою встановлення в місті Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування, створення умов для захисту пасажирів від необґрунтованого збільшення тарифів на надання транспортних послуг та автоперевізників від провадження збиткової господарської діяльності; ураховуючи розрахунки тарифу на ці послуги автоперевізників; керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про транспорт», «Про автомобільний транспорт», «Про ціни і ціноутворення», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», виконком міської ради вирішив:

 

1. Установити в м. Кривому Розі граничний тариф на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування:

1.1 що здійснюють перевезення в режимах «звичайний», «експрес» та «маршрутне таксі» (окрім міських автобусних маршрутів загального користування №№244, 302, 361) у розмірі до 6 грн. за 1 поїздку;

1.2 №№244, 302, 361, що здійснюють перевезення в режимі «експрес», у розмірі до 12 грн. за 1 поїздку.

 

2. Управлінню розвитку підприємництва, відділу транспорту і зв'язку виконкому Криворізької міської ради, відділу преси та інформації апарату міської ради і виконкому (Рижкова І.О., Сиротюк С.В., Герасименко І.М.) забезпечити інформування населення міста про зміст рішення у визначений чинним законодавством України термін.

 

3. Відділу транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради забезпечити виконання заходів з проведення базового, повторного та періодичного відстежень результативності дії рішення відповідно через шість місяців, рік та раз на кожні три роки. Звіт оприлюднювати в Криворізькій міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційному веб-сайті виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет у терміни, визначені чинним законодавством України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Катриченка О.В.

 

Уточнений проект регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу оприлюднені на офіційному веб-сайті виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет (www.kr.gov.ua): Інформаційна база -» Регуляторна політика -» Обговорення проектів регуляторних актів 11 листопада 2016 року. Обговорення триває у місячний термін з дати оприлюднення, по 12 грудня 2016 року.


АНАЛІЗ регуляторного впливу до проекту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування»