Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щасливий той, хто вважає себе щасливим!

Щорічно 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я, який запропонований Всесвітньою організацією охорони здоров'я задля підвищення рівня обізнаності про проблеми психічного здоров'я та мобілізації зусиль на підтримку кращого психічного здоров'я. Адже стреси, постійні перевантаження нерідко називають «хворобою нашого століття».

З цієї нагоди в закладах освіти району проведено тематичні заходи.

9 жовтня 2020 року в КНВК № 35 «Імпульс» психологічною службою закладу організовано навчання дітей підвищенню стресостійкості. Учні мали змогу продемонструвати своїми світлинами способи регуляції емоційного стану, відправити меседж: «NO STRESS!!! BI HAPPY!!!».

Протягом дня на подвір’ї КЗШ № 72 з лідерами-ігротехніками проводились рухливі перерви «Рух – це здоров’я», організовано арт-терапію для учнів початкової школи.  У закладі проведено тренінги  «Я - моє здоров’я - моє життя» та «Я не боюсь про це сказати». У рамках акції «Життя проти куріння, алкоголю і наркотиків» проведено соціальне опитування мешканців мікрорайону.

У КСШ № 74 з учнями 6 класів було проведено заняття з елементами тренінгу «Пізнай себе – світ своїх емоцій», на якому діти знайомилися зі своїми емоціями, почуттями та відчуттями, тренувалися розпізнавати емоцію іншої людини з метою профілактики конфліктної поведінки в учнівському середовищі.

Бережіть позитивний психологічний стан та будьте здорові!