Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Навчання працівників ТРК «Сонячна галерея» діям при пожежі

16 жовтня 2018 року з 12.00 в торговельно-розважальному комплексі «Сонячна галерея» ПрАТ «Укрпангруп» на пл. 30-річчя Перемоги, 1, проведені масштабні навчання з питань цивільного захисту. Під час проведення спеціального об’єктового навчання керівництвом ТРК «Сонячна галерея» та суб’єктами господарювання, що розташовані в торговельному комплексі проведено масову евакуацію персоналу та відвідувачів. Після перевірки будівлі службою охорони комплексу, яка підтвердила відсутність відвідувачів та працівників, до справи взялися підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій та спеціалізовані служби міста.

За легендою навчання підрозділами Державного воєнізованого гірничорятувального загону врятовано двох постраждалих з даху будівлі розважального комплексу. Бригадами швидкої допомоги відпрацьовано питання надання допомоги постраждалим при пожежі. Працівники патрульної поліції співпрацювали з адміністрацією ТРК «Сонячна галерея» та регулювали дорожній рух на під’їзних шляхах до комплексу.

Міський голова Ю. Вілкул, що був присутній на даних навчаннях, оцінив роботу рятувальних служб міста та зауважив на необхідності проведення подібних заходів всіма об’єктами з масовим перебуванням людей.

Даний захід підтвердив належне відношення керівництва ТРК «Сонячна галерея» ПрАТ «Укрпангруп» до питання забезпечення безпеки як персоналу так і відвідувачів.