Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З музикою по життю

Усі ми знаємо, що музика – чудодійний засіб залучення до добра, краси, людяності й духовності. Естетичне виховання дитини – складне, багатопланове явище, невіддільною частиною якого є музична творчість. Протягом багатьох років йде процес навчання в музичній школі. Викладачі школи за цей час допомагають дитині розвити талант до музики, мистецтва, і не пропустити моменту зародження творчої особистості.

В цьому році свідоцтва про закінчення Комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Музична школа №3» Криворізької міської ради отримали 51 випускник, які закінчили інструментальні, вокальні та художні відділи школи.

Можливо, не всі випускники оберуть професію музиканта, проте обов’язково стануть гармонійно розвинутими особистостями, гідними поважними людьми.

А ті юні таланти, які продовжать навчання в спеціалізованих вищих закладах, побудують музичну кар’єру, з гордістю й теплотою в серці будуть згадувати свою рідну музичну школу №3.

Хай вам щастить, випускники! Здійснення творчих мрій!

 

https://www.facebook.com/groups/1709961755887637/permalink/2731669357050200/?sfnsn=mo&extid=Su6tn4VY0NhmbRQr