Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Робота освітніх хабів на базі закладів освіти на період літнього дозвілля 2024 року продовжується.

Молодіжний освітній хаб - це вільний освітній та просвітницький простір, де молодь може безпечно спілкуватися, відпочивати та отримувати знання.

І цього разу нагода зустрітися всім разом, згадати відоме, дізнатися щось нове   і, звісно, розважитись та знайти друзів випала Криворізькій загальноосвітній школі   I-III ступенів № 31 Криворізької міської ради.

 School bus, red telephone box, black umbrella…Так, звісно, цього разу захід був пов’язаний з англійською і мав назву «Навчаємо англійської із задоволенням».

Вивчення  англійської мови є надзвичайно важливим у сучасному світі. Вона є ключем до багатьох можливостей і відкриває двері до різних сфер життя. Хоча іноді вивчення іноземної мови може бути важким, ми все одно продовжуємо навчатися.  Англійська мова допомагає розвивати свої мовні навички та відкривати нові горизонти знань. Ведучі наголосили на важливості вивчення мови та мовлення, а також культури країн, які нею спілкуються.

Зустріч було проведено в ігровому форматі. Учасники мали можливість відчути себе героями одних із найвідоміших англомовних книг Дж. Роулінг «Гаррі Поттер» і Р. Даля «Чарлі та шоколадна фабрика», взяти участь у краєзнавчій вікторині та квесті «У пошуках скарбів» та отримали нагороди.

Всі учасники отримали яскраві враження, велике задоволення та жваво обговорюючи вирушили додому. Що було дуже приємно всій творчій групі, яка й організувала цей захід.