Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Актуальне питання сьогодення

Актуальним питанням сьогодення є оздоровлення дітей. Але виникає певна проблема, коли один із батьків не дає згоди на виїзд дитини за межі України.

Порушене питання вирішується, при чому в короткий термін! Треба звернутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради про підготовку висновку щодо підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

 Щоб отримати зазначений висновок, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 р. № 620 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866» для підтвердження місця проживання дитини під час вирішення питання її тимчасового виїзду за межі України з метою лікування, навчання, участі дитини в дитячих змаганнях, фестивалях, наукових виставках, учнівських олімпіадах та конкурсах, екологічних, технічних, мистецьких, туристичних, дослідницьких, спортивних заходах, оздоровлення та відпчинку дитини за кордоном, у тому числі у складі організованої групи дітей, той із батьків, з ким проживає дитина, подає до служби у справах дітей за місцем проживання дитини такі документи:

- заяву;

- копію паспорта заявника;

- копію паспорта дитини ( у разі наявності);

- довідку про реєстрацію місця проживання заявника ( у разі, коли в паспорті відсутні дані про реєстрацію місця проживання);

- довідку про реєстрацію місця проживання дитини;

- копію свідоцтва про народження дитиним;

- копію рішення суду про розірвання шлюбу (у разі наявності);

- підтвердження про відправлення рекомендованого листа згідно з вимогами, передбаченими абзацом першим частини п`ятої статті 157 Сімейного кодексу України;

- копію документа, виданого лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу, в порядку та за формою, встановленими МОЗ.

Для більш детальної консультації з цього питання просимо звертатися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради, каб. 103 (т. 94-82-08)