Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З теплими згадками у серці …

   Літо – найяскравіша сторінка  у житті дітей. Школярі мають право провести дитячий відпочинок активно, цікаво та весело. 14 липня 2015 року діти пільгових категорій повернулися з комунального позашкільного закладу «Дитячий оздоровчий табір «Слава», який розташований у зоні південноукраїнського степу, що вирізняється унікальним кліматом: свіже морське повітря, насичене корисними мікроелементами. Усе це дозволяє  легко та комфортно переносити сухе та жарке літо. У ІІ зміну 2015 року в таборі оздоровилися 49 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 34– дитини-інваліда, 32 дитини батьки яких загинули або перебувають в зоні АТО. Своїми враженнями діляться з нами відпочиваючі в таборі учні Криворізької загальноосвітньої школи № 51 Панасенко Богдан, Забазна Анастасія, Герасимик Тетяна та Броян Анна.

   Цікавим, насиченим, яскравим та емоційним видався навчальний рік. Нам підкорились вершини конкурсів, змагань районних, міських та навіть обласних рівнів. І винагородою за нашу творчість нам стали чудові 21 день  табірної зміни в ДОТ "Слава".

   Дехто з нас вже був знайомий з цим місцем відпочинку, а для декого, хто вперше потрапив до табору,  відкривається новий цікавий світ. «Коло друзів», «команда», «колектив» -  тут не порожні слова.

   Унікальна атмосфера табору дозволяє кожній дитині, підлітку розкритися у своєму кращому світлі, проявити свої таланти, випробувати свою сміливість, азарт, терпіння. Цьому посприяли креативні ідеї від адміністрації, виховательського та вожатського колективів табору відпочинку. Чого тільки варті згадки про «День краси», де кожен з загонів представляв моду різних країн, Шоу «Хто зверху?», де, до речі виграли дівчата, День музики, коли треба було створити  мелодію без музичних інструментів.

   Який же морський табір без Дня Нептуна? Ми з радістю поринули у магічний світ казкових  пригод.  Хоч ні у кого день народження на зміні не видалось, та ми відчували себе також іменинниками, а поїздка до табору – справжній подарунок. 

   Спортивні змагання з волейболу, плавання, тенісу, творчі вечори і просто командні ігри, на зразок квесту, згуртували нас.

   Тут ми знайшли багато нових друзів, отримали купу позитивних емоцій. У нас з'явилися нові інтереси.

   І, звичайно, запам’ятались щоденні концерти, театральні постановки та танцювальні марафони, в яких ми з задоволенням брали участь. Незважаючи на насичену програму хотілося все більше і більше розваг. Адже енергії у нас хоч відбавляй.

   Про це все можна багато говорити, але щоб справді відчути, це треба тільки пережити. Тож з нетерпінням будемо чекати зустрічі з новими друзями вже у місті Кривому Розі, щоб поділитись теплими  згадками  про «Славу», що залишились у наших серцях.