Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивний майданчик «Воркаут стріт» у сквері «Юність» - ще один подарунок від компанії «Метінвест»

   Підтримуючи маркетингову стратегію розвитку міста, компанія «Метінвест» вже впродовж п’яти років проводить свою конкурсну програму соціального партнерства «Місто своїми руками», дозволяючи найбільш перспективним проектам, від різних верств населення, втілюватися в життя. За весь цей період саксаганці стали активними учасниками конкурсу та його переможцями, втілюючи свої мрії в розбудові району й міста в цілому.

   Цей рік не став винятком – чотири гранди в тяжкі для країни часи - це велика перемога.

   І ось, нарешті, для всіх саксаганців, 14 липня 2015 року у сквері «Юність», який другий рік поспіль отримує гранд від компанії «Метінвест» та від партнерів проекту «Спорт, як альтернатива шкідливим звичкам» виконкому Саксаганської районної у місті ради та ФОП Геберлейн Є. Л., відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику «Воркаут стріт», на який зібралося близько 200 чоловік.

   Захід відкрили в. о. голови районної у місті ради – заступник голови районної у місті ради Красножон Ю. Л. та директор з побуту та соціальних питань ПАТ «ЦГЗК» Артюх В. М., які й перерізали святкову стрічку запускаючи малечу до майданчика. Цього дня відкриття спортивного майданчику скрасили своїми показовими виступами вихованці комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8» (відділення боксу), «ДЮСШ № 10» (відділення художньої гімнастики), «ЦСДЮМ «Олімп» (гурток естетичної гімнастики), переможці районних змагань з челідінгу КЗШ № 41 та збірна команда міста Кривого Рогу з воркауту «Команда АРТ-Енерджі Стронг».

   Щож, ще раз дякуємо компанії «Метінвест» за можливість в реалізації покращення потреб громадськості.