Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Забруднення контейнерних майданчиків!

Вкотре звертаємо вашу увагу на те, що складування відходів біля контейнерів призводить до забруднення території контейнерних майданчиків, яке впливає на санітарно-епідеміологічне становище та неестетичний вигляд міста.

Повідомляємо, що послугу з вивозу побутового та негабаритного сміття з місця його збору надає ТОВ «Екоспецтранс»: побутового – щодня, негабаритного – відповідно до графіка.

Підприємство ТОВ «Екоспецтранс» здійснює лише вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Просип після вивантаження контейнерів прибирається робітниками підприємства.

Акцентуємо увагу, що для побутового сміття призначені звичайні контейнери (1,1 м2) або контейнерні системи. Великогабаритний контейнер (6 м2), призначений виключно для великогабаритних відходів (елементів меблів, сантехніки, килимів, вікон тощо).

Забороняється звалювати відходи біля контейнера. Сміття слід викидати до «правильного» контейнеру!

Лише при реалізації спільних зусиль можливо досягти позитивного результату. Дбайливе відношення кожної людини до навколишнього природ-ного середовища - це великий вклад у його збереження.