Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб, яким треба дорожити з дитинства. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним, але у ньому потрібні знання і вміння як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. Тому у закладах освіти Саксаганського району в рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030рр. в Україні з 13 по 19 травня 2024 року проходить щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей.

Заходи Тижня стосуватимуться актуальних питань з безпеки на транспорті в Україні в умовах воєнного стану, а також популяризуватимуть дотримання безпечної поведінки на автошляхах, поширення знань про безпеку дорожнього руху.

Серед заходів Тижня безпеки дорожнього руху заплановано проведення щорічного Єдиного уроку з безпеки дорожнього руху в закладах освіти в рамках національного проекту «Безпечна країна».

Вивчайте та дотримуйтесь Правил безпеки дорожнього руху – це запорука Вашої безпеки!