Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міське свято сім’ї в парку ім. Ф. Мершавцева

13. 05. 2017 у парку імені Федора Мершавцева (Центрально-Міський район) відбулося міське свято «День сім’ї». На цьому святі від Саксаганського району взяли участь родини-переможці районного конкурсу «Родинне коло», який відбувся 05 травня 2017 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 119.

У парку були представлені різноманітні виставки прикладного митецтва творчих сімей. Справжньою окрасою виставок були вироби машинною вишивкою, представлені сім’єю Литовченко.

Витинанки, м’які іграшки, зроблені руками сім’ї Ольховських, милували око відвідувачів.

На сцені відбувався справжній концерт, учасниками якого були сім’ї Бєкєтових з піснею «Мамина сорочка» та Перових з вальсом «Щаслива родина».

Молодіжний виконком при виконкомі Саксаганської районної у місті ради теж долучився до свята «День сім'ї», вніс «родзинку» власним конкурсом «Скаути», подарував солодкі призи, чудовий настрій та яскраві посмішки як маленьким мешканцям міста, так і дорослим.

Друзі, дарувати посмішки, непідробні емоції й щирі почуття – це дуже просто. Робімо це частіше.