Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

05 травня проведено комплексне обстеження територій водоохоронних зон та прибережної захисної смуги річки Саксагань та водних об’єктів району

Спеціалістами виконкому районної у місті ради сумісно з представниками правоохоронних органів, санітарної служби та виконкому міської ради 05 травня проведено комплексне обстеження територій водоохоронних зон та прибережної захисної смуги річки Саксагань та водних об’єктів району. Комісією за результатами обстеження відзначено задовільний стан території біля водного об’єкту балки Калетіна, яку було впорядковано у ході акції «Саксаганська толока».

Окрему увагу приділено території вздовж річки Саксагань, на якій виявлено випадкове побутове сміття, в районі мосту на вулиці Каспійська, що залишено власниками прилеглих домоволодінь та недисциплінованими відпочиваючими. У ході обстеження складено один адміністративний протокол за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі виконкомом районної у місті ради організовано заходи щодо його прибирання.

Звертаємось до мешканців міста та гостей, які організовують травневі пікніки біля води – залишене після відпочинку побутове сміття в подальшому з легкістю потрапляє на водне дзеркало річки, замулює її та забруднює воду! Ставтесь відповідально до нашого довкілля та прибирайте за собою сміття!