Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

20-річчя з дня свого створення святкує автоколона №6 ПАТ «Північтранс», яка знаходиться на території Саксаганського району

15 травня святкує своє 20-річчя з дня створення автоколона № 6 ПАТ «Північтранс». Історія відліку підприємства розпочинається з 15 травня 1997 року, коли рішенням № 641 Регіонального відділення державного майна України по Одеській області автопідприємство №15130 перетворено у відкрите акціонерне товариство «Північтранс» з подальшою зміною у липні 2011 року форми власності на публічне акціонерне товариство.

Підприємство на теперішній час здійснює нерегулярні пасажирські перевезення та регулярні автомобільні перевезення на території міста Кривого Рогу, намагаючись постійно покращувати якість надання послуг.

Виконком Саксаганської районної у місті ради щиро вітає усіх працівників підприємства з ювілеєм автоколони №6. З даної нагоди відзнаками виконкому районної у місті ради відзначено кращих працівників підприємства, а саме:

- Попова Вячеслава Івановича - водія автоколони № 6;

- Фоломєєва Василя Степановича – водія автоолони №6.

Бажаємо здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів та наснаги у роботі!