Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Автокрос «Гонки на виживання» - тріумф криворізьких гонщиків у ІІ етапі

   З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед різних верств населення міста з нагоди 241-ї річниці заснування міста Кривого Рогу та Дня Європи, за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича 14 травня 2016 року на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100) відбувся ІІ етап відкритих міських змагань з автокросу «Гонки на виживання», в якому взяли участь 19 спортсменів з чотирьох міст України (Кривий Ріг – 13 чол., Олександрія – 2 чол., Запоріжжя – 3 чол., Ворзель - 1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на вітряну погоду, розмоклу через нічну зливу трасу, зібрав понад дванадцять тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.
   Парад відкриття розпочався зі слів вітання та поздоровлення до спортсменів і вболівальників заступником Криворізького міського голови Полтавця Андрія Анатолійовича.
   В перерві між заїздами вболівальників карколомними трюками розважав мотокросмен Францев Єгор. Було також проведено змагання з «Tuning Fest» серед автолюбителів з п’яти критеріїв: інтер’єр, екстер’єр, багажне відділення, підкапотне відділення та колеса/резина, в яких взяли участь вісім конкурсантів. Спонсори змагань з «Tuning Fest»: установка ГБО (вул. Толбухіна, 39) та автомийка «F1» (вул. Іллічівська, 74а) відзначили переможця та призерів заходу медалями, кубками та подарунками. Перше місце посів Огородній Віктор Володимирович, друге місце дісталося Пугачову Дмитру Олександровичу, третє місце виборов Коваль Антон Сергійович.
   За результатами 2-го етапу змагань переможцем та призерами стали:
Нерода Володимир (авто № 10) - м. Кривий Ріг; 
Конторез Олег (авто № 20) - м. Кривий Ріг;
Гальченко Андрій (авто № 50) - м. Кривий Ріг;
Оганесян Аро (авто № 45) - м. Кривий Ріг;
Омаров Джанай (авто № 77) - м. Кривий Ріг;
Кубечко Олександр (авто № 108) - м. Ворзель;
   В четвертому заїзді на вибування серед пілотів-асів, перемогу святкували, одразу, два криворізьких гонщика: Гальченко Андрій (авто № 50) та Нерода Володимир (авто № 10). 
   Переможцем заїзду гонок на вибування серед механіків став криво-різький механік Бугрим Олександр (авто № 10), якого було також визнано «Кращим механіком» ІІ етапу змагань.
   Кубок «За волю до Перемоги» за одноголосним рішенням організаційного комітету відкритих міських змагань отримав криворізький спортсмен Омаров Джанай (авто № 77).
   Кубок народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича отримав переможець відкритих міських змагань з автокросу «Гонки на виживання» Нерода Володимир (авто № 10). 
   Тож з перемогою вас хлопці! Так тримати!