Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосуй де забажаєш!

   25 травня 2014 року в Україні відбудуться вибори Президента України.

   Чинним законодавством кожному виборцю надано право на тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси.

   Тимчасова зміна місця голосування громадянина України, який має право голосу, передбачає зміну виборчої дільниці, до якої виборець відноситься за його виборчою адресою, на іншу виборчу дільницю без зміни його виборчої адреси.

   Виборець, котрий має намір змінити місце голосування без зміни виборчої адреси під час проведення 25 травня 2014 року виборів Президента України, до 19 травня 2014 року повинен до органу ведення Реєстру подати:

-       заяву про тимчасову зміну місця голосування;

-       документ (копію документу), що підтверджує необхідність зміни місця голосування без зміни виборчої адреси;

-       документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України).

   Члени окружних та дільничних виборчих комісій до заяви додають копію посвідчення голови, заступника голови, секретаря, члена окружної чи дільничної виборчої комісії або рішення про утворення відповідно окружної чи дільничної виборчої комісії/рішення про зміни в складі виборчої комісії.

   Заява про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси приймається відділом ведення Державного реєстру виборців за вказаним у заяві місцем перебування виборця в день виборів або за виборчою адресою заявника, тобто зареєстрованим місцем проживання.

   Про тимчасову зміну місця голосування виборцю видається посвідчення, що підтверджує тимчасову зміну місця голосування виборця та в день голосування пред’являється на тій виборчій дільниці котру він визначив для голосування.

   Звертаємо увагу, що наявність документів, котрі підтверджують необхідність зміни місця голосування виборця є обов’язковою.

   Якщо Ви маєте намір та підтверджуючі документи для зміни місця голосування без зміни виборчої адреси, запрошуємо Вас до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради з понеділка до п’ятниці за адресою: вул. Мелешкіна, 32, кімн. 201, 202, з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00.

   Контактні номери телефонів: 64-30-05, 64-23-50, 64-14-38.