Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наше завтра –це наслідки сьогоднішніх вчинків

        Шкільне дитинство – короткий, але важливий період ствердження особистості. У ці роки дитина отримує початкові знання про навколишній світ, у неї починає складається певне відношення до людей, до праці, виробляються навички і звички правильної поведінки, формується характер. Саме в цей момент важливим є донести до підростаючого покоління значущість їхніх вчинків.

        15. 03. 2017 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 41 проведено інформаційну зустріч на тему «Профілактика негативних проявів у дитячому середовищі». Перед учнями виступили представник Саксаганського наркокабінету та сімейний лікар КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» з інформацією про наслідки вживання наркотиків, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива та енергетиків, тютюнопаління на молодий організм. Представники служби у справах дітей та інспектор Саксаганського відділу поліції застерігали учнів про поширену тенденцію комп’ютерних ігор, що призводять до суіцидних вчинків школярів.

        Таким чином, висвітливши та обговоривши найбільш поширені негативні прояви у поведінці школярів, учні погодились, що своє майбутнє кожен будує сьогодні, бо наше завтра – це наші сьогоднішні вчинки в яких не повинно бути асоціальних вкраплень.