Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чат-бот «СоцДопомога» - автоматичний помічник з питань соціального захисту населення!

Мешканці Дніпропетровської області можуть отримати індивідуальні консультації щодо соціально важливих питань у чат-боті «СоцДопомога».

Чат-бот «СоцДопомога» – це автоматичний помічник. У будь-який час доби він готовий дати відповіді на найбільш розповсюджені питання у сфері соціального захисту. Евакуація з небезпечних територій, підтримка внутрішньо переміщених осіб, допомога при народженні дитини та «пакунок малюка», військове право та багато іншого.

Окрім автоматизованих відповідей, можна отримати й консультацію фахівця, де можна особисто поспілкуватися з фахівцем телефоном, за допомогою повідомлень у Telegram або через відеозв’язок. Послуга – безкоштовна. Для цього потрібно у головному меню перейти у розділ «Соціальний менеджер» та відправити повідомлення профільному спеціалісту

Чат-бот «СоцДопомога» - автоматичний помічник з питань соціального захисту населення за посиланням:  https://t.me/SocialDnipro_bot.