Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформаційна довідка для осіб з інвалідністю

Місто Кривий Ріг підтримало проєкт «Автошколи для осіб з інвалідністю» - флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

В Автошколах особи з інвалідністю можуть отримати послуги з вивчення теорії та здобути практичні навички водіння автомобіля. А, за потреби, перевчитися/отримати навички керування автомобілем з ручним керуванням.

У нашому місті таке навчання здійснює автошкола на базі Донецького державного університету внутрішніх справ за адресою: вул. Співдружності, буд. 92А.

Вищезазначений заклад має автомобіль Skoda Octavia з адаптивним ручним керуванням,  що дає змогу отримати навички керування автомобілем з ручним керуванням особам з інвалідністю які вже мають посвідчення водія, але отримали групу інвалідності.

Умови та вартість навчання, перелік документів для зарахування на навчання можна дізнатися за телефоном для довідок: (068) 393 10 10.