Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з виховної роботи, заступниками керівників закладів позашкільної освіти Саксаганського району

10 січня відбулася нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з виховної роботи, заступниками керівників закладів позашкільної освіти Саксаганського району, на якій було проаналізовано роботу із соціально-реабілітаційного напряму за 2023 рік, наведено статистичні дані щодо стану злочинності і правопорушень серед учнів закладів загальної середньої освіти району за 2023 рік, окреслено плани на 2024 рік.

Актуальним залишається питання щодо попередження насилля в родинах. Разом обговорили заходи щодо протидії домашнього насильства, які дії кожного у разі виявлення домашнього насильства, як захистити і дорослих, і дітей. Опрацювали тезисно Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та інші нормативно-правові документи.

Крім того проаналізовано участь закладів освіти у виховних заходах, ознайомлено із районними заходами, конкурсами та змаганнями, які планується провести у січні-лютому. Зустріч пройшла в теплій та затишній атмосфері.