Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада з заступниками директора школи з виховної роботи

13.01.2021 відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено онлайн-нараду з заступниками директора школи з виховної роботи та методистами закладів позашкільної освіти району, відповідальних за напрямками.

Розглянуто питання «Статистичні дані щодо стану злочинності і правопорушень серед учнів закладів загальної середньої освіти району за 2020 рік», «Про проведення районних заходів, конкурсів та змагань у січні 2021 року,  відзначення календарних та пам’ятних дат у закладах освіти району».   

Методисти закладів позашкільної освіти району проаналізували участь закладів освіти району в заходах різних рівнів за основними напрямками виховної роботи у І семестрі 2020-2021 навчального року.

Досвідом з питання превентивної роботи з учасниками освітнього процесу, алгоритмом дій у разі скоєння учнями правопорушень, зокрема булінгу, поділились заступники директора школи з виховної роботи Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 41, 72.