Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна акція «Ялинка бажань»

З нагоди зимових свят, зокрема Старого Нового року, благодійний фонд «Добро+Дій» надав адресну гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів багатодітним сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. До складу такого благодійного набору увійшли продукти харчування (крупи, макаронні вироби, консерви) та засоби особистої гігієни (миючі засоби, підгузки).

Благодійна акція «Ялинка бажань» відбулася за сприяння служби у справах дітей Саксаганської районної у місті ради задля спільної мети допомогти сім’ям, яким це вкрай необхідно.

Фонд «Добро+Дій» є чудовим майданчиком, що забезпечує зустріч і взаємодію людей, які потребують підтримки, та небайдужих людей, у яких за покликом серця виникло бажання допомогти.

Служба у справах дітей висловлює вдячність організації «Добро+Дій» за небайдужість, адже спільні зусилля і дії формують майбутнє для нас та наших дітей.