Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація про підведення підсумків міського огляду-конкурсу на проведення новорічних та різдвяних свят «Ялинка-2016»

   15 січня 2016 року о 15.00 у залі Криворізького академічного театру драми і музичної комедії ім. Т. Шевченка відбулося підведення підсумків міського огляду-конкурсу на проведення новорічних та різдвяних свят «Ялинка-2016».

   В фойє театру грав оркестр Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії ім.Т.Шевченка, зразковий театр мод «Дебют» ЦПО «Зміна» (кер. Т.Ширшова) демонстрував колекцію одягу «Різдвяна коляда».  

   О 15.00 почався показ новорічної вистави «Пані Метелиця»  Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії ім. Т. Шевченка. Гості мали змогу долучитися до новорічних чудодійств та повірити у справжню казку.    

   За якісне художньо-естетичне оформлення ялинкових містечок, облаштування ігрових майданчиків для дітей та молоді, організацію новорічних і  різдвяних культурно-мистецьких заходів, збереження та розвиток національних традицій, свят і обрядів, виконком Саксаганської районної у місті ради був нагороджений дипломом І ступеня міського конкурсу «Ялинка-2016».

   Нехай впродовж усього року ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям!

   Бажаємо Вам віри та любові, надії, оптимізму та натхнення!