Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Творчий огляд-конкурс на кращий інтернет-сайт дошкільного навчального закладу

   У процесі впровадження програми інформатизації, що забезпечить нову якість освіти, важливо, щоб інформаційні технології переходили в усі ланки освіти. У Саксаганському районі традиційно проводиться творчий огляд-конкурс на кращий інтернет-сайт дошкільного навчального закладу. Навіть не могли уявити, що такий конкурс викличе величезний інтерес  педагогічної і батьківської громадськості до інтернет – сайтів дошкільних закладів. Усі дошкільні навчальні заклади району підключені до мережі Інтернет з 2011 року та мають свої власні сайти. Кількість учасників районного конкурсу в 2014 році зросла від семи до 15 сайтів порівняно з 2012 роком. Флагманами впровадження інтерактивної роботи з батьківською громадськістю через власні сайти стали дошкільні навчальні заклади №№ 194, 250, 295.

   Потрапивши на сайт дошкільного навчального закладу, відразу ж ненав'язливо поринаеш  у  дитинство за допомогою, використаних засобів: колір, музика, наповнення контенту позитивними емоціями та радістю. Для батьків - це можливість отримати консультації з питань, що їх цікавлять про виховання та розвиток дітей дошкільного віку, рекомендації психолога, медичного працівника на відповідних сторінках, інших фахівців, ознайомитись з фото і відео матеріалами. Сторінки поповнюються матеріалами з проведених виставок, свят, буденних подій, організовуються конкурси з залученням до голосування відвідувачів сайту.

   Багато батьків зустрічалися з проблемою реєстрації дитини в обліку для подальшого влаштування у дошкільний навчальний заклад. Для тих, хто планує звертатися з цього питання  у 2014 році, створено можливість поставити свою дитину  на такий облік, не виходячи з дому. Електронна реєстрація  до дитячих садків набуває популярності.