Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Мистецькі дива!»

«Хай Святий Миколай подарує нам мир!». Саме під таким гаслом розпочали естафету культурно-мистецьких заходів до Дня Святого Миколая працівники Палацу культури «Мистецький» для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Глядачі новорічних заходів були з Донецької області, з Авдіївської, Бах-мутської, Великоновоселківської, Волноваської, Вугледарської, Добро-пільської, Курахівської, Мар’їнської, Маріупольської, Покровської, Сіверської, Соледарської, Торецької громад.

На маленьких глядачів чекала яскрава розважальна програма з цікавими конкурсами, руханками, незабутніми концертними номерами від творчих колективів Палацу, привітання від самого Святого Миколая. А патріотична дискотека та яскраві фотозони доповнили шалені добрі враження від заходів.

Діти були щасливими, а батьки мали змогу порадуватися за своїх діточок і трошечки відволіктися від сьогодення українців.

Все буде Україна!!!