Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зроби подарунок своїми руками

Незважаючи на обставини, які приніс 2020 рік, завжди цінується  те, що зроблене з любов’ю. Тому сьогодні відділ культури виконкому районної у місті ради ознайомить вас з Днем «Зроби подарунок своїми руками», який відзначається у грудні місяці.

Рукоділля – це креативна і оригінальна робота, виконана своїми руками. Це метод самовираження і відмінна терапія від депресії і поганого настрою. Домашній хенд мейд розкриває внутрішній світ людини, душа переповнюється дивовижними відчуттями. Рукоділля багатьох відволікає від насущних проблем і допомагає знайти шляхи їх вирішення.

Для багатьох цей вид мистецтва – прекрасна можливість для самови-раження, майстриня вкладає у виготовлення виробу душу. Можливо, тому ці витвори коштують досить дорого.

У світі завжди цінувалося те, що зроблене з любов’ю своїми руками. Такий подарунок завжди гріє душу, милує око, особливо якщо це подарунок від близької тобі людини.

З нагоди цього імпровізованого свята, пропонуємо вам  ознайомитись з виставкою робіт «Закохана у рукоділля», що створила своїми руками Валентина ГАРАНІНА, яка пропрацювала у дитячій бібліотеці понад 30 років.

Любов до творчості, рукоділля завжди була і є у душі Валентини Володимирівни, і зараз, коли вільного часу стало більше, вона з задоволенням присвячує його улюбленій справі.

Ця виставка вмістила лише невелику часточку її виробів, серед яких представлені роботи, вив’язані гачком, спицями (серветки, іграшки, іграшкові символи року) вишивка (рушники, серветки, скатертини). (схеми робіт пані Валентина шукає на теренах Інтернету).

А скільки своїх робіт Валентина Володимирівна подарувала дітям, онукам, друзям, нам, колегам, якими ми втішаємося.

Ви досі вважаєте, що до бібліотеки можна прийти тільки за книжками чи попрацювати в Інтернеті? Ні, це не зовсім так. До книгозбірні можна завітати, щоб отримати нові знання та вміння, поспілкуватися в колі друзів та однодумців, помилуватися виставками. А ще... за емоціями.

https://www.facebook.com/groups/librarykr/permalink/2740016009591651/?sfnsn=mo