Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ярмарок проєктів!

З метою інформаційної підтримки учасників конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет 2020» 19. 10. 2019 року о 12. 00 годині в Державному вищому навчальному закладі «Криворізький національний університет» (вул. Віталія Матусевича, 11) відбудеться «Ярмарок проєктів», що має на меті публічну презентацію конкурсних пропозицій, допущених до участі у конкурсі.

Автори конкурсних пропозицій матимуть змогу познайомитись один з одним та іншими учасниками заходу, обмінятися досвідом залучення мешканців міста до активного голосування.

Саме 21 жовтня 2019 року розпочнеться голосування за конкурсні пропозиції авторів. «Ярмарок проєктів» надасть можливість авторам проінформувати громаду та залучити до голосування за свій проєкт якнайбільшу кількість мешканців міста.

Запрошуємо усіх жителів міста відвідати «Ярмарок проектів», під час якого Ви матимете можливість ознайомитись з конкурсними пропозиціями та визначитесь в підтримку кого віддасте свій голос для визначення переможця. Також кожен учасник матиме змогу отримати промоційні флаєри з повною інформацією про порядок проведення голосування за проєкти, допущені до голосування.

Зрештою, варто зауважити, що громадський бюджет - важливий механізм для того, аби знаходити порозуміння між владою та людьми, долати корупцію, робити місто кращим, а кожного мешканця змушувати відчувати причетність та відповідальність за те, яким буде його місто. 

Не будьте байдужими – приходьте на ярмарок проєктів «Громадський бюджет-2020» та  приєднуйтеся до активних представників громади міста!