Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Збулася мрія!

Збулася мрія ще одного підлітка на ім’я Владислав, який 13 серпня поточного року з рук мера нашого міста Юрія Вілкула отримав ключі від щойновідремонтованої двокімнатної квартири дев’ятиповерхівки, право користування якою збережено за цією дитиною-сиротою.

Щорічно службою у справах дітей виконкому районної у місті ради надаються пропозиціі щодо капітального ремонту житла, єдиними власниками житла або право користування якими збережено за дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

За період з 2010 року по 2019 рік в рамках Програми міста за рахунок місцевого бюджету у Саксаганському районі відремонтовано одинадцять квартир, які належать дітям зазначеної категорії.

Ось і наш щасливець, який щиро подякував керівництву міста та виконкому районної у місті ради, завдяки діючій Програмі отримав шанс розпочати доросле життя у відремонтованій, частково умебльованій, затишній квартирі!