Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мобільний офіс «Віза»

14.05.2019 біля Криворізького навчально-виховного комплексу №58 «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)» Криворізької міської ради Дніпропетровської області (вул. Льотчиків, 29) відбувся прийом мешканців фахівцями Мобільного офісу «Віза».

Кваліфіковану  допомогу громадяни отримали з  соціальних питань (оформлення усіх видів соціальних допомог і субсидій, оформлення часткової компенсації  вартості житлово-комунальних послуг, тощо) та житлово-комунальних питань;  скористувалися послугою реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання громадян; мали можливість оформити договори з ТОВ «Екоспецтранс», КП «Кривбасводоканал», КП «Сансервіс» оформлення паспорту у формі ІД-картки та інших питань.

Було враховано неодноразові побажання мешканців про включення до прийому в мобільних офісах спеціалістів Полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції національної поліції України.

Питання, з якими звертались мешканці на особистому прийомі в Мобільному офісі керівництвом виконкому районної у місті ради, переважно були пов’язані з благоустроєм території району. Всі звернення громадян були оформлені належним чином та надані на розгляд голови районної у місті ради для оперативного реагування.