Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Родина, як зірка єдина

Сьогодні, 15 травня, в усьому світи відзначають Міжнародний день сім’ї.

Сім’я – найдорожче, що є у людини. Не секрет, що для щасливої гармонійної сім’ї необхідно мати традиції, спільне захоплення, інтереси.

З такими гармонійними, творчими сім’ями нашого району і міста мали змогу познайомитися гості та мешканці Довгинцівського району 12 травня 2018 року, під час проведення міського свята «День сім’ї».

Від Саксаганського району в цьому заході приймали участь сім’ї Слізових, Литовченко та Завгородніх.

Родина Слізових захоплюється акробатикою, їх акробатичний номер у виконанні тата і доньки, здивував своєю складністю та вразив кількістю неймовірних трюків.

Родина Литовченко знана у Саксаганському районі, вони неодноразові учасники районних заходів. Роботи, виконані машинною вишивкою: ікони, вишиванки та нашивки, вразили своєю красою та вишуканістю.

У сім’ї Завгородніх ручною вишивкою захоплюється мама - Наталія Миколаївна, яка привила любов до народних традицій і своїй доньці Ользі. Неймовірні картини родини Завгородніх полонили серце всіх присутніх складним та вишуканим виконанням.

Творчі родини Саксаганського району були відзначені Подякою та подарунком комітету у справах сім’ї та молоді виконкому Криворізької міської ради.