Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ми за здоров’я, здорове життя, здорове майбутнє!

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради  майже 50 років є флагманом спорту та здорового способу життя. Це країна міцного здоров’я та дитячих мрій. Бажаєш пізнати світ спорту?... Завітай до родини чемпіонів, де панує єдність сили і волі, гідності і честі, взаєморозуміння і поваги.

Педагогічний колектив Центру – це 17 професіоналів з великим творчим потенціалом, які всю свою майстерність спрямовують на формування фізично розвиненої, духовно збагаченої, з чіткою громадянською позицією особистості.  

Здоров’я, знання, успіх – незмінне гасло педагогів Центру!

Педагоги закладу є переможцями Всеукраїнського конкурсу «Творчий вчитель - обдарований учень», конспекти уроків керівників гуртків загальної фізичної підготовки визнано кращими і опубліковано у фаховому Всеукраїнському журналі «Позашкілля», навчальні програми гуртків, як зразкові, розміщено на сайті інституту Модернізації змісту освіти і рекомендовано для використання у гуртках позашкільних та загальноосвітніх закладів.

В Центрі займається 630 вихованців у 17 гуртках, а саме: карате, футбол, загальна фізична підготовка, фітнес аеробіка, боді балет, естетична гімнастика, акро-йога, хіп-хоп, загальна фізична підготовка.

Вихованці Центру є постійними призерами та переможцями змагань Міжнародного, Всеукраїнського та обласного рівнів.

За останні п’ять років керівниками гуртків підготовлено: 27 переможців та призерів Чемпіонатів Європи; 90 команд - переможці та призери Міжнародних фестивалів-конкурсів, 80 вихованців - переможці та призери Чемпіонатів та Кубків України; 72 - переможці та призери Всеукраїнських змагань, 65 команд - переможці та призери Всеукраїнських фестивалів.

Якщо бажаєте, щоб ваша дитина  повноцінно розвивалась, була здоровою, удосконалювала свої здібності та таланти, які  будуть корисними у майбутньому житті, ласкаво просимо всіх бажаючих до спортивної родини комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради, який розташований за адресою: вул. Павла Глазового, 24.  

Переглянути відеофайл