Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято масляної в Саксаганському районі

10 березня 2019 року на території «Квітка Кривбасу» за ініціативи виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулося районне свято «Масляна». Цього дня у сквері зібралося чимало мешканців району, міста та його гостей, охочих поласувати млинцями, відвідати виставки майстрів на всі руки, подивитися концертну програму, прийняти участь у культурно-розважальних і спортивно-масових заходах.

Спортивний блок заходу представляли працівники районних спортивних комунальних позашкільних навчальних закладів: ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 10 та керівники фізичного виховання професійно-технічних начальних закладів.

Для всіх бажаючих перевірити свої фізичні здібності в народних розвагах  на імпровізованому спортивному майданчику у центрі скверу були організовані спортивні змагання, серед яких: змагання з гирьового спорту, змагання з дартсу, хокею на траві з м’ячем, бою на подушках, змагання з шашок, доміно, стрибків на скакалках та «Веселі старти», в яких взяли участь понад 200 чоловік різних вікових категорій. Особливою увагою користувалися змагання з гирьового спорту, бій на подушках, та дартсу. Переможці та призери змагань були нагороджені солодкими та пам’ятними подарунками від підприємців району.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні заходу всім його учасникам: підприємцям, підприємствам, організаціям, установам і закладам району всіх форм власності та щиро вітає зі святом всіх мешканців району, міста та його гостей.