Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Попередні списки виборців вже на виборчих дільницях!

   Для підготовки та проведення голосування з позачергових виборів Криворізького міського голови 27 березня 2016 року відділом ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради складені та передані до звичайних виборчих дільниць попередні списки виборців та іменні запрошення.

   До попереднього списку на звичайній виборчій дільниці включені громадяни України, які мають право голосу відповідно до статті 70 Конституції України та відносяться до цієї виборчої дільниці за своєю виборчою адресою, визначеною за зареєстрованим місцем проживання згідно із Законом України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні". Виборець має право ознайомитися із попереднім списком у приміщенні дільничної виборчої комісії та перевірити правильність внесених до нього відомостей.

   Звертаємо увагу, що до попереднього списку не включені:

- особи, які вибули (у тому числі тимчасово на день голосування) зі своєї виборчої адреси;

- громадяни України, які не мають зареєстрованого місця проживання;

- особи, які вважаються такими, що не належать до жодної територіальної громади та не мають права голосу на місцевих виборах: військовослужбовці строкової служби, громадяни України, які проживають за кордоном, громадяни України, які за вироком суду перебувають у місцях позбавлення волі.

   Іменні запрошення, відповідно до законодавства, члени дільничних виборчих дільниць повинні доставити виборцям до 16.03.2016 включно.

   Тож, якщо Ви не отримали іменного запрошення, не зволікайте - звертайтесь до виборчої дільниця або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців!