Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Масляну справляємо – весну красну зустрічаємо!»

   11 березня 2016 року під час проведення в Саксаганському районі в сквері ім. Артема свята «Масляну справляємо - весну красну зустрічаємо!», працівниками спортивних закладів (ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 10, ЦСДЮМ «Олімп») та керівниками фізичного виховання професійно-технічних начальних закладів зі всіма бажаючими мешканцями району та міста, учасниками заходу, були проведені спортивно-масові змагання, серед яких: «Веселі старти», перетягування канату, змагання з гирьового спорту, бій на подушках та здобуття призів з чобіт, здолавши відстань шестиметрового стовпа.

   В змаганнях прийняли участь понад 150 чоловік. Особливою увагою користувалися змагання з гирьового спорту, бій на подушках, та здолання шестиметрової відстані стовпа з подарунками.

   Всі учасники спортивно-масових змагань отримали від депутатів районної у місті ради бублики, а від громадських організацій «Криворізька гільдія бджолярів» і «Травневий мед» - солодкі подарунки.

   Захід був висвітлений ЗМІ.