Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підбито підсумки інвентаризації комунального майна підприємств, закладів та установ, розміщених на території Саксаганського району

     На виконання розпорядження Криворізького міського голови від 21. 09. 2016 № 179-р «Про щорічну інвентаризацію майна комунальної власності міста», підбито підбито підсумки  інвентаризації комунального майна Саксаганського району. За результатами інвентаризації 29 комунальних підприємств, установ та організацій району загальна вартість комунального майна, що перебувала на їх балансі станом на 01. 10. 2016, становила 1,7 млрд. грн., з нього на балансі не комунальних установ без передачі права власності перебуває майна на загальну суму 1,4 млн. грн.

     Комунальними підприємствами, установами та організаціями району проінвентаризовано 475 об’єкта нерухомості, з них перебуває на балансі комунальних установ, підприємств, організацій району 473 об’єкта, на балансі не комунальних установ без передачі права власності – два об’єкта.

     При цьому вартість основних засобів становила 1,7 млрд. грн. У порівнянні з минулим інвентаризаційним періодом відбулося зменшення вартості основних засобів внаслідок їх списання, передачі, продажу або повернення на суму 1,37 млн. грн., тоді як внаслідок прийняття або придбання вартість основних засобів збільшилась на 87,56 млн. грн. В окремих закладах, установах, організаціях протягом інвентаризаційного періоду проводилась індексація (переоцінка вартості), що призвело до збільшення вартості основних засобів на суму 59,17 млн. грн.