Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги територіальної громади району: ДП «ДПІ «Кривбаспроект» має наміри розпочати роботи з проведення обстежень домоволодінь вулиць Чистопільська та Лавреньова (с. Жуківка)

      Доводимо до відома територіальної громади району. На виконання умов договору від 09.01.2017 №181, укладеного між ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та  ДП «ДПІ «Кривбаспроект» щодо розробки «Проекта заходів охорони житлових споруд селища Жуківка при проведенні підземних гірничих робіт», інститут має наміри розпочати роботи з проведення обстежень домоволодінь вулиць Чистопільська та Лавреньова (с. Жуківка).

      Відповідно до умов технічного завдання до огляду відноситься: обстеження технічного стану домоволодінь, детальний візуальний огляд конструкцій та вузлів об’єктів, інструментальне обстеження технічного стану конструкцій з розрахунку залишкової несущої здатності конструкції. Огляду підлягають усі несущі, огороджуючі або інші елементи конструкцій, стан яких впливає на міцність та довговічність будівель, а також на безпеку його експлуатації.