Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пора здійснення бажань

Новорічні та Різдвяні свята – це казковий період для дітей.

Особливо для дітей, адже для них календар зимових свят – це шкільні канікули, святкові «ранки» та розважальні програми з конкурсами і, звичайно, подарунками. Зробити новорічні та Різдвяні свята для дітей веселими та незабутніми – було важливим завданням для педагогів дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Саксаганського району.

Так, на базі Криворізького природничо-наукового ліцею 03 січня 2018 року відбувся районний захід для дітей учасників антитерористичної операції – «Новорічний драйв». На дискотеку були запрошені учні 5-х та 6-х класів всього Саксаганського району.

Протягом всього заходу були проведені активні ігри, музичні розваги, танцювальні битви «Дівчатка проти хлопців» та флешмоб. Наприкінці дітей пригостили солодкими призами.

Традиційно новорічне свято для дітей влаштовує голова виконкому Саксаганської районної у місті ради В. Беззубченко.

04 січня 2018 року у Палаці культури «Мистецький» відбулося свято для 174 дітей пільгових категорій, а саме для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування 1-6 класів і для дітей учасників антитерористичної операції 1-2 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

З щирими новорічними привітаннями до дітей звернувся голова районної у місті раді Валерій Вікторович Беззубченко. Цікава розважальна програма біля ялинки, новорічна вистава, які для дітей підготував творчий колектив Палацу культури «Мистецький» — ось програма для глядачів, які самі розуміються на творчості. Тому між сценою та глядацьким залом майже не було межі. Святкували весело. Малеча отримала солодкі подарунки. Всі діти, батьки, педагоги вдячні за підготовку казкового новорічного свята.

Свята продовжуються. 09.01.2018 на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 119 пройшла святкова програма для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і для дітей учасників антитерористичної операції 7-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Свято розпочалася виступом молодших школярів «Давайте свята святкувати, пісень обрядових співати» в рамках міської волонтерської акції «Подаруй усім свято». Театральний виступ активістів дитячого самоврядування за мотивами казки «12 місяців», а також художні номери класних колективів школи, ЦДЮТ «Сонях» зробили захід цікавим і змістовним. Дід Мороз із Зимою залучили школярів до розважальних естафет, а позитивним завершенням святкової програми стало отримання дітлахами солодких подарунків і гарного настрою.

Кожна дитина заслуговує на втілення своєї маленької дитячої мрії!