Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хвилина екологічної культури

Природа – джерело життєдіяльності людини, розумний і добрий вчитель, дбайливий лікар, цікавий співрозмовник. Однак упродовж тривалого часу відбувається руйнація життєтворчих основ, що загрожує знищенням не лише людини, а й всього живого на землі. А для того, щоб цього не сталося, треба виховувати екологічну культуру і відповідальність ще з дитинства, оскільки в цей час отримані знання можуть надалі перетворитися в міцні переконання.

29 листопада до молодшого відділу КЗК «Міська дитяча біблеотека» (філіал №15) завітали учні 4Б класу ЗОШ №19 на екологічну хвилинку "Ходить лісом листопад". Протягом заходу діти отримали знання з таких тем: "Сміття у морі", "Дихання смогового дракона", "Димова завіса від спаленого листя", "Сміття у морі".

Навчилися розрізняти органічне і неорганічне сміття та дізналися як його потрібно сортувати. Перевірити як діти засвоїли отримані знання співробітники біблеотеки вирішили за допомогою гри - "органічне - неорганічне", "В який сміттєвий бак?".

На завершення, діти отримали цікаві екологічні факти, які їх дуже здивували і змусили задуматися про майбутнє планети і нашої країни.