Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Днем народження, рідний районе!

Піднесений настрій, хвилююча атмосфера та щирі посмішки гостей святкового заходу панували вчора у палаці культури «Мистецький». У концертній залі зібралися разом всі, для кого Саксаганський район давно вже став більше, ніж просто місцем проживання, а дійсно перетворився на справжній рідний дім. На захід завітало багато гостей, серед яких були присутні: заступники Криворізького міського голови, депутати Дніпропетровської обласної ради Бєліков К. А., Подоплєлова Н. Л., голова районної у місті ради Беззубченко В. В., члени виконкому, представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, керівники підприємств, установ, закладів, громадських організацій, депутати місцевих рад, посадові особи та ветерани органів місцевого самоврядування. Тепло та щиро прозвучали слова вітання від колишніх та діючих керівників району, які зазначили, що за період існування району на краще змінився не тільки його зовнішній вигляд, а й значно покращився рівень життя саксаганців.

У рамках урочистого заходу відбулися святкові тематичні виставки, завдяки яким всі присутні мали змогу побачити у хронології важливі події у житті району, етапи його становлення та розвитку. Справжнім подарунком стали вітання від районних закладів культури, освіти і спорту та святковий концерт за участю творчих колективів та виконавців району. Кращих представників територіальної громади району було нагороджено відзнаками районного рівня. Всього у заході взяло участь близько 450 осіб.

Саксаганський район – справжня душа Кривого Рогу, його гордість та важлива ланка у соціально-економічному та культурному розвитку. Тож, побажаємо йому подальшого процвітання, зростання та зміцнення, а всім саксаганцям – здоров’я, миру, спокою та впевненості у завтрашньому дні!