Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наша гордість!

   Комунальний дошкільний навчальний заклад №190 загального розвитку у березні 2016 року став учасником Всеукраїнського конкурсу «Сталий розвиток – наш вибір» у номінації «Розробки навчальних програм, спецкурсів, факультативів та навчальних блоків для різних вікових категорій учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців дошкільних та позашкільних навчальних закладів зміст яких висвітлював основні позиції сталого розвитку»  з проектом «СОЦІАЛІЗАЦІЯ ДОШКІЛЬНИКА ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ПРОЕКТІВ З УЧАСНИКАМИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ», за що творча група педагогів отримали Свідоцтво учасника.

   Проект спрямований на  вивчення стану навколишнього середовища, екологізацію поведінки та способу життя дітей і дорослого населення з метою покращення стану, відновлення природи. Робота з екологічного виховання повинна бути систематичною, послідовною та направленою на позитивний кінцевий результат. Чим більше знатиме дитина, тим більше хотітиме довідатись, тим сильніше розумітиме, як вабить до себе рідна природа. Дорослі повинні виховати дітей так , щоб вони жили в дружбі з природою , щоб жодна істота не зникла назавжди.