Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Розквітай, прекрасна Україно, рідна земле, матінко моя!»

   Незабаром увесь український народ відзначатиме 24-ту річницю Незалежності України - день, коли здійснилося прагнення багатьох поколінь українців розбудовувати власну державу, мати право на свободу і самовизчення. 24 роки пролетіло з часу, коли вперше над будинком Верховної Ради замайорів синьо-жовтий прапор, та незмінними залишилися святі традиції, які примножує український народ.

   За доброю традицією, мешканці Саксаганського району 23 та 24 серпня збираються дружною родиною, аби відзначити найбільше державне свято своєї країни.

Мить, коли  у небі майорить синьо-жовтий стяг та гордо лунає Державний Гімн, переповнює серце кожного громадянина гордістю за історію, мову, самобутність українського народу та приналежність до почесного звання «українці».

   З нагоди знаменних державних свят, виконком Саксаганської районної у місті ради запрошує вас долучитися до проведення урочистих заходів на території району 23 та 24 серпня 2015 року:

23 серпня 2015 року о 08.00 - урочистому піднятті Державного Прапора України перед будівлею виконкому районної у місті ради (вул. Мелешкіна, 32);

24 серпня 2015 року:

об 11.45 - «Всім серцем любіть Україну свою!», патріотичній ході учасників свята по вул. Мелешкіна;

о 12.00 - районному святі «Весело і гостинно святкує наша країна день народження!» у парку  ім. Артема (вул. Бикова, 2);

о 18.00 - конкурсно-розважальній програмі на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ  № 10» (вул. Бикова,4) .

 

   Дорогі саксаганці! Давайте разом у день державних свят продемонструємо, що у нашому районі живуть справжні патріоти своєї землі, які виступають за мир і єдність України, пишаються її національними символами та роблять все для її процвітання!

Не будьмо байдужими до своєї історії, пам'ятаймо, що любов до України завжди живе у наших серцях!