Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міжвідомча нарада у формі круглого столу для осіб, які засуджені за вчинення злочинів, пов`язаних з наркотиками

   09.07.2015 року о 12.00 в актовій залі Саксаганського РВКМУ відбулася міжвідомча нарада у формі круглого столу для осіб, які засуджені за вчинення злочинів, пов`язаних з наркотиками. Мова йшла про стан боротьби з наркоманією в Україні, проблеми наркозалежних людей, недостатню ефективність антинаркотичної пропаганди, налагодження взаємодії між державними органами та недержавними організаціями з метою вирішення вищесказаних проблем.

   У заході взяли участь представники кримінально-виконавчої інспекції, начальник дільничних інспекторів Саксаганського РВ КМУ ГУ МВС України в Дніпропетровський області, лікар-нарколог  ОКЗ «Психоневрологічний диспансер м. Кривий Ріг», керівник центру ресоціалізації наркозалежної молоді м. Кривого Рогу «Ювілейний рік», а також начальник служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   Особи, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, що взяли участь у зазначеному заході, майже всі є батьками, тому особливо гостро стоїть питання про виконання мамами та татами, які вживають наркотики, своїх батьківських обов`язків.

   Але ж законодавство чітко визначає, що підставою для позбавлення батьківських прав є факт наявності хронічного захворювання на алкоголізм та наркоманію.