Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення святкового заходу у Б/Ф № 15 КЗК “Міська дитяча бібліотека”

Сяйвом сонця все залито,
                                                                                         В нас гостює справжнє літо
                                                                                    Кольорове та яскраве,
                                                                                         Запашне, смішне, цікаве!

   Найтепліша та найблагодатніша пора року - це, звичайно ж, літо. Влітку вся природа живе на повну силу. Для багатьох із нас літо - це найулюбленіша пора року. Сонячна і тепла погода дозволяє купатися в морі або озері. З настанням літа ми потрапляємо у казковий світ пригод. Природа наливається різнокольоровими фарбами і обдаровує стиглим врожаєм. Пишна зелень, квітучі сади, ласкаве сонце, теплі дощі - все це літо!

   Бібліотека-філіал № 15 КЗК “Міська дитяча бібліотека” активно розпочала новий літній сезон. 03 червня 2016 року біля примішення бібліотеки презентував лялькову виставу «Вовченятко з казкової торбинки» КП “Криворізький міський театр ляльок”. Актори театру демонстрували лялькову виставу під відкритим небом”. Глядачами вистави стали відвідувачі пришкільних таборів Саксаганського району.

   Весела і змістовна вистава, яскраві враження, відвідування заходів у дитячій бібліотеці – ось ті позитивні враження, які працівники бібліотеки прагнуть викликати у маленьких користувачів.