Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Реєстрація місця проживання призовників, військовозобов’язаних та резервістів

23.04.2021 набрав чинності Закон України № 1357-ІХ від 30.03.2021 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку».

Одним із завдань закону є удосконалення функціонування Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів з урахуванням його інтеграції з іншими державними реєстрами та запровадженням надання електронних цифрових послуг громадянам України щодо виконання ними військового обов’язку.

Органи реєстрації місця проживання чи перебування осіб здійснюють  реєстрацію  чи зняття з реєстрації  місця проживання  призовників, військовозобов’язаних та резервістів лише в разі наявності в їхніх військово-облікових документах (посвідчень про приписку до призовних дільниць, військових квитків, тимчасових посвідчень військовозобов’язаних) позначок відповідних районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.  

Отже перед отриманням послуги з реєстрації/зняття з місця проживання в органах реєстрації необхідно стати/знятись на облік до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Нагадуємо, що задля Вашої безпеки на період карантину  прийом громадян відбувається виключно за попереднім записом. Замовити послугу з   питань    реєстрації   чи    зняття  з реєстрації місця проживання  або проконсультуватися  Ви можете:

- за телефоном 097-768-48-83,  (0564) 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30 (перерва 12.30-13.00);

 - [email protected],;

 - skype: [email protected].;

 - на нашій сторінці у соціальній інтернет-мережі Facebook/ Відділ реєстрації місця проживання громадян.