Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

В Україні запрацював портал 104.ua

   В Україні запрацював портал 104.ua. Портал було створено Регіональною Газовою Компанією для споживачів природного газу, які зможуть дізнатися про ціни та тарифи на газ, в online режимі порахувати вартість опалення своєї оселі, сплатити за газ, зв’язатися з газовою службою, тощо.

   Також 104.ua публікуватиме важливу ринкову інформацію, аналітику та різні точки зору фахівців щодо розвитку газової галузі. Відвідувачі 104.ua зможуть отримати максимум корисної інформації – щодо виробничої діяльності газорозподільних компаній, ознайомитися з нормативними документами, якісними показаннями природного газу, порадами щодо безпечного використання газу в побуті, економії енергоресурсу та оцінити якість послуг газорозподільних компаній України. Окрім цього, на сайті будуть представлені прейскуранти різноманітних послуг газових компаній, зміст інвестиційних програм, структура використання тарифної виручки та ін.. Подібна інформація стане Вам в нагоді для об’єктивного аналізу і неупереджених оцінок роботи підприємств газової галузі.

   На головній сторінці порталу 104.ua, через інтерактивну карту України, Ви можете перейти на офіційний веб-сайт ПАТ «Криворіжгаз» kr.104.ua. Сайт містить актуальну інформацію для споживачів газу м. Кривого Рогу та Криворізького району – як отримати ту чи іншу послугу, контакти служб, оперативні повідомлення «До уваги клієнтів», новини компанії та інші корисні поради. В 2015 році на сайті заплановано запуск «Особистого кабінету», де зареєструвавшись, кожен споживач зможе внести покази лічильника газу, сплатити за послуги газопостачання, звірити стан особового рахунку та отримати відповіді на запитання.

   Також ПАТ «Криворіжгаз», наряду з іншими облгазами, створив у соціальній мережі Facebook сторінку 104 (http://www.facebook.com/104.UA), на якій можна прочитати найсвіжіші новини газової сфери України, дізнатися про діяльність усіх облгазів.

Інформація надана ПАТ «Криворіжгаз» (http://www.krgaz.dp.ua)