Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганська толока – 2015

   Душевна чистота завжди іде поряд з чистотою екологічною. Не сміти у власних думках і збережеш навколо себе недоторканий, природний світ.

   У рамках відзначення 40-річчя з часу створення  Саксаганського району, виконком Саксаганської районної у місті ради за підтримки промислових підприємств міста, установ та організації різних форм власності виходить з ініціативою проведення 25. 04. 2015 щорічної одноденної соціально-екологічної акції з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку біля Балки Калетіна (водна зона мкр. Сонячного – мкр. Ювілейний) – «Саксаганська толока – 2015».

   Традиційно запрошуємо небайдужих мешканців та гостей міста долучитись до даної акції, проявити піклування до навколишнього середовища та зробити свій внесок у формування чистого довкілля.

   Спільними зусиллями учасників минулорічної акції «Саксаганська толока-2014» вдалося за декілька плідних годин перетворити територію навкруги балки Калетіна на «взірцевий зелений оазис чистоти». Висловлюємо надію, що і в цьому році еко-акція матиме таке ж масштабне охоплення небайдужих мешканців міста, адже наше місто має бути чистим, цивілізованим, екологічно та культурно розвиненим.