Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулося районне свято «Масляну справляємо – весну красну зустрічаємо!»

   11 березня 2016 року з 11. 00 до 13. 00 у парку імені Артема відбулося районне свято «Масляну справляємо – весну красну зустрічаємо!». Об 11. 00 перед входом у парк розпочав свою роботу святковий торговельно-розважальний ярмарок. Запальна музика, танці і хороводи з веселими аніматорами у кольорових костюмах створили чудовий святковий настрій. О 12. 00 урочисто відкрила святковий захід заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. На святі був присутній настоятель храму святої мучениці Тетяни Криворізької єпархії Української Православної Церкви протоієрей Антоній Бондар. Після виступів музичних та хореографічних колективів району відбулося традиційне спалення ляльки «Зими».

   Увазі гостей були представлені численні тематичні виставки, цікаві майстер-класи та спортивно-розважальні змагання й конкурси. Порадував також величезний асортимент млинців, який задовольнив смак найвибагливіших гурманів.

   Спонсорами районного свята виступили громадські організації «Травневий мед» і «Криворізька гільдія бджолярів».

   У заході взяло участь близько 1000 осіб.