Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення районного туру ХІV міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани»

   З метою виявлення і підтримки кращих дитячих і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців, удосконалення роботи з естетичного розвитку дітей, юнацтва, молоді на національних традиціях української культури, роз-витку аматорського руху в Саксаганському районі, 12 березня 2016 року о 12.00 у приміщенні МКЗ “Палац культури імені Артема” пройшов районний тур ХІV міського фестивалю «Весна Рудани».

   На розсуд почесного журі міського фестивалю «Весна Рудани» було представлено 43 номери художньої самодіяльності, також у фойє МКЗ “Палац культури імені Артема” були представлені найкращі роботи образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

   Саксаганський район відборі номерів художньої самодіяльності був представлений різними жанрами: інструментальна музика, хоровий спів, бальна хо-реографія, естрадний вокал, сучасний танець та інше. Загалом у районному турі взяли участь близько 700 вихованців закладів культури, освіти та вищої школи Саксаганського району.

   Всім учасникам районного туру ХІV міського фестивалю «Весна Рудани» бажаємо творчих перемог, доброго здоров'я і мистецького натхнення для втілення у життя усіх запланованих бажань.