Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо колег з нагородами!

10.02.2023 у м. Дніпрі відбулися урочистості з нагоди початку європейської кампанії STEM Discovery Campaign - 2023 та Міжнародного дня жінок і дівчат у науці, організатором яких були Дніпропетровська обласна рада та ГС «Центр компетенцій федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини». На захід запрошено педагогів Дніпропетровщини, які досягли високих результатів у популяризації STEM-освіти та STEM-професій.

Серед запрошених були педагоги закладів освіти району:

  • Анатолій Лабунський, в.о директора КЗШ №19; 
  • Надія Євдокимова, заступник директора з НВР КГ №72; 
  • Ганна Новікова, заступник директора з НВР КГ №51.

Грамотою Дніпропетровської обласної ради за високу професійну майстерність та активну життєву позицію були нагороджені Надія Євдокимова та Ганна Новікова. Подякою Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД) відзначено Анатолія Лабунського, Надію Євдокимову та Ганну Новікову.

Вітаємо колег з одержанням нагород та бажаємо подальших творчих звершень, миру та добра! Нехай ваша енергія, інтелектуальний потенціал і надалі служать на благо рідному місту і Україні.