Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулась Магістральна (не)конференція EdСamp Kryvyi Rih

11 лютого в місті пройшла Магістральна (не)конференція EdСamp Kryvyi Rih «Освітній триатлон: резильєнтність, зростання, пошук перспектив» у форматі онлайн та офлайн.

Організувати захід взялась досвідчена команда вчителів із Криворізької спеціалізованої школи №70 за підтримкою департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, ГО «Криворізька фундація майбутнього», Державного університету економіки і технологій.

Більше 300 учасників мали змогу обмінятися досвідом та обговорити майбутнє освітньої сфери після ПЕРЕМОГИ. 28 спікерів, учасники зі всієї України а також Франції, Німеччини, Канади, Польщі.

Під час форуму багато йшлося про психологічну підтримку вчителів, учнів та їх батьків, роль громади, адміністрації в єдиній системі освіти, дізнавалися про останні новинки інструментарію, який виник під час та задля дистанційного навчання, розмірковували над тим, як зміниться освіта після війни.

В ході заходу учасникам демонстрували майстер-класи, круглі столи, але головною темою був розвиток освіти в Україні після закінчення війни.

«Фантастичні емоції, натхненні люди, віра у перемогу та незабутні враження. EdCamp Kryvyi Rih ви потрапили у самісіньке » - такі відгуки залишили учасники.