Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Світ художнього слова

Світ художнього слова - мистецтво, яке створює нову художню реальність за законами краси, передає загальнолюдські й національні цінності від покоління до покоління.

Новий календарний рік дав початок новим засіданням літературного пленеру, під керівництвом Євгена Пантело, що вже традиційно збирає поціновувачів художнього слова в бібліотеці-філіалі № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради. Програма пленеру спрямована на формування у митців-початківців навичок ораторського мистецтва, образного мислення, засвоєння норм грамотності та культури письма, збагачення літературного слова шляхом залучення епітетів та інших літературних форм, розвитку уяви, фантазії. 

Дуже тішить, що серед постійних членів пленеру, що вже стали друзями бібліотеки,  з’являються все нові і нові обличчя, у тому числі і з числа відвідувачів-дітей. Так у цьому році до любителів поетичного і прозового слова долучилися два нових митців-аматорів, серед них наймолодший поет-початківець Данило Дятел.

Бажаємо любителям художнього слова успіхів і наснаги.